Rektör Prof. Dr. Demirdağ, Portekiz'de Düzenlenen Erasmus Toplantısına Katıldı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve beraberindeki heyet Erasmus kapsamında Portekiz’in Polıtecnıco De Lısboa Üniversitesinde düzenlenen Uluslararası Staff Week Programına katıldılar.

Erasmus+ kapsamında Portekiz’deki “POLITECNICO DE LISBOA” Üniversitesinde 24-27 Nisan 2017 tarihleri arasında Uluslararası Staff Week Programı düzenlenmiştir.

Söz konusu  Staff Week Programına; 25 farklı ülkeden 82 Üniversite katıldı. Fırat Üniversitesini temsilen ise; Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Dış İlişkiler Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Sedat Sünter ve Dış İlişkiler Birim Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen katıldı.

Toplantıda; Üniversitemizi tanıtmak ve uluslararası ikili anlaşmalar yapmak adına Dış İlişkiler Birimince hazırlanan bilgi paketinin sunumu Dış İlişkiler Birim Koordinatörü Prof. Dr. Sedat Sünter tarafından  gerçekleştirildi.