Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ Yeniden Fırat Üniversitesi Rektörü

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 13’üncü maddesi uyarınca yürütülen sürecin sonunda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Rektörümüz Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, 2016-2020 dönemi için ikinci kez “Fırat Üniversitesi Rektörü” olarak atanmıştır.

Rektörlük seçimlerinin ilk ayağı olarak 12 Temmuz’da üniversitemizde yapılan seçimde Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne ikinci kez adaylığını koyan Rektörümüz Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, 417 oy alarak ilk sırada yer almıştı.

Rektörümüze, görevindeki yeni döneminde başarılar dileriz.