İşadamı Av. İbrahim Gök, Baskil MYO Binasının Yapımını Üstlendi…

İşadamı Avukat İbrahim Gök tarafından yaptırılarak Üniversiteye bağışlanacak Baskil Meslek Yüksek Okulu binası için protokol imza töreni düzenlendi.

Elazığ MÜSİAD Başkanı Avukat İbrahim Gök tarafından yaptırılarak Üniversiteye bağışlanacak Baskil Meslek Yüksek Okulu binası için protokol imza töreni düzenlendi.

Fırat Üniversitesi Rektörlük makamında düzenlenen protokol imza törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, MÜSİAD Başkanı Av. İbrahim Gök, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Orhan, Baskil Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Şemsettin Civelek, Baskilliler Dernek Başkanı Naim Aslanmirza ve dernek yöneticileri katıldı.

Törende konuşan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, İbrahim Gök’ün hayırlı bir işe vesile olduğunu belirterek, Baskil Meslek Yüksek Okulu binasının yapımını üstlendiğini söyledi.

Prof. Dr. Demirdağ, “ Yaptığı bu katkı ve destekten dolayı MÜSİAD Başkanı Avukat İbrahim Gök’e teşekkür ediyorum. Bu desteğin diğer hemşerimiz olan iş adamlarımıza da örnek teşkil etmesini diliyorum” dedi

MÜSİAD Başkanı Av. İbrahim Gök ise, böylesi bir hayra vesile olmasının kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, bu binayı özkaynakları ile yapacağını belirtti.

Konuşmaların ardından Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ile MÜSİAD Başkanı Av. İbrahim Gök, Baskil Meslek Yüksek Okulu binasının yapım protokolünü imzaladılar.

Baskil Meslek Yüksek Okulu yeni binası yapılan protokolle 2015 yılı sonu itibariyle bitirilecek ve hayırsever işadamı ve MÜSİAD Başkanı Av. İbrahim Gök'ün ismi verlecek.