Fırat Üniversitesinde "Enerji ve Ekserji Verimliliği ve Yönetimi: Sürdürülebilir Kalkınmaya Giden Yol” Konulu Konferans Düzenlendi…

Fırat Üniversitesi Fırat Bilim Akademisi Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen "Enerji ve Ekserji Verimliliği Ve Yönetimi: Sürdürülebilir Kalkınmaya Giden Yol” konulu konferans yapıldı.

İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Bahaeddin Ögel Konferans Salonunda yapılan konferansa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, Kulüp Danışman Öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Öztop, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Yaşar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arif Hepbaşlı, enerji verimliliğinde sürdürülebilirlik, enerji verimliliği ile gelir artışı ve sistemler ve genel kavramlar üzerinde durarak, özellikle öğrenciler açısından oldukça etkin bir sunum gerçekleştirdi.