Fırat Üniversitesi Mühendislik Kampüsü Öğrenci Yemekhanesi Hizmete Girdi…

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü’ne bağlı Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Mühendislik Kampüsü’ndeki öğrencilerin faydalanması amacıyla, Mühendislik Kampüsü’nde öğrenci yemekhanesi hizmete açtı.

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı; Mühendislik Kampüsü’ndeki öğrencilerin faydalanması amacıyla, Mühendislik Kampüsü Öğrenci Yemekhanesini hizmete açtı.

Kredi Yurtlar Kurumu karşısında bulunan Mühendislik Kampüsü Öğrenci Yemekhanesinde, öğrencilere her gün öğle yemeği verilecek.

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri, daha önce Rektörlük Kampüsü’nde bulunan Üniversite Evi’nde yemeklerini yediklerini, mesafenin uzun olması nedeniyle derslerine yetişemediklerini belirterek, Mühendislik Fakültesi Kampüsü’nde yemekhane açılmasının kendilerini mutlu ettiğini, verilen bu hizmetten dolayı emeği geçenlere teşekkür ettiklerini belirttiler.