Fırat Üniversitesi Kupa Koşusu Yapıldı

Türkiye Jokey Kulübü tarafından Fırat Üniversitesi adına düzenlenen "Fırat Üniversitesi Kupası Koşusu" yapıldı.

Türkiye Jokey Kulübü tarafından Fırat Üniversitesi adına düzenlenen "Fırat Üniversitesi Kupası Koşusu" yapıldı.

Elazığ Yurtbaşı Hipodromu’nda 20 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 20.00’da başlayan koşuda 8 yarış atı birincilik için mücadele etti. Yapılan yarış sonucunda Fırat Üniversitesi Kupası Koşusu’nu Mehmet Ali Yardımcı’nın sahibi olduğu 7 numaralı Tekçapkan adlı at kazandı.

Türkiye Jokey Kulübü Televizyonu’ndan da canlı olarak yayınlanan Fırat Üniversitesi Kupası Koşusu’nda birinci olan atın sahibine Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ tarafından Fırat Üniversitesi Birincilik Kupası takdim edilirken, atın jokeyine de tam altın hediye edildi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Türkiye Jokey Kulübü’ne ve Elazığ Hipodromu yetkililerine düzenledikleri bu anlamlı organizasyon nedeniyle teşekkür ettiğini belirterek, Fırat Üniversitesi Koşusu’nun her yıl düzenli olarak gerçekleştirildiğini kaydetti.

Fırat Üniversitesi Kupası Koşusu’na, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Fırat Üniversitesi yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.