Fırat Üniversitesi Öğrencilerinden Başarılı Proje

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Savaş Koltuk ve arkadaşları Özge Efe, Hilal Filiz Sarı'nın, Doç. Dr. Ömür Aydoğmuş'un danışmanlığında hazırlamış oldukları "Kümes Hayvanları için Otomatik Sağlık Testi" projesi

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Savaş Koltuk ile arkadaşları Özge Efe ve Hilal Filiz Sarı'nın, Doç. Dr. Ömür Aydoğmuş'un danışmanlığında hazırlamış oldukları "Kümes Hayvanları için Otomatik Sağlık Testi" projesi, Akdeniz Üniversitesinde düzenlenen “İnnoProject Akdeniz II. uluslararası ödüllü proje yarışması”nda AR-GE ve Teknolojik kategorisinde ikincilik ödülü kazandı.

Bu kapsamda Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hanifi Güldemir, Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Z. Hakan Akpolat,  Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Çavaş, Doç. Dr. Ömür Aydoğmuş ile projede görev alan öğrenciler, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı makamında ziyaret etti.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, düzenlenen proje yarışmasında başarılı sonuçlar alan öğrencileri kutladığını belirterek, Fırat Üniversitesi’nde eğitim gören ve bu tür yarışmalarda başarılı projeler yürüten öğrencilerin her zaman destekçileri olduklarını belirtti.

HABERİN GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...