ACM Fırat Öğrenci Topluluğu Tarafından “Sen de Yap” Adlı Etkinlik Düzenlendi.

ACM Fırat Öğrenci Topluluğu’nun düzenlediği ve Fırat Teknokent Müdürlüğü’nün de katkı sağladığı programla mühendislik alanında başarılı kişiler deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

ACM Fırat Öğrenci Topluluğu tarafından “Sen de yap” adlı etkinlik düzenlendi.

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerde, Brightwell Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Manas, Makersturkiye kurucusu Ongun Tan, İzmir Hackersspace kurucusu Ramazan Subaşı, Roboting.io kurucusu Umut Erkal, Kosgeb Elazığ İl Müdürü Ömer Erdoğan, Onpeta  kurucu müdürü Mustafa Onur Aydın ve Jetled Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Akın mühendislik fakültesi öğrencileri ile bir araya gelerek tecrübelerini paylaştılar.

Fırat Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Fırat Üniversitesinin girişimcilik bakımından Türkiye’de önemli bir yerde olduğunu belirterek, program sayesinde iş dünyasında kendini kanıtlamış isimlerin çeşitli konularda öğrencilerle deneyimlerini paylaştıklarını söyledi.

Düzenlenen etkinliğe katılanlara Fırat Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın tarafından plaket takdim edildi.